HATAY / İSKENDERUN - İskenderun General Şükrü Kanadlı Ortaokulu

İskenderun General Şükrü Kanadlı Ortaokulu

Adres
PİRİREİS MAH. ŞHT. MİTHAT SOYLU BİLGİÇ CAD. GÜVENLIK KLUBESI SİTESİ NO: 62/2 İSKENDERUN / HATAY
Vizyon
Bilgili, Becerili, Yaşam Donanımına sahip, Geleceğin dinamik nesilleri için, Her zaman çağdaş, yenilikçi, Her zaman araştıran,okuyan Bilginin ve teknolojinin aydınlığında ilerleyen Geleceğin okuluyuz..
Misyon
Dürüst, çalışkan, milli ve evrensel değerlere bağlı, vatan ve milletini seven, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, kendine güvenen, okuyan, araştıran, ülkesini çağdaş ülkeler seviyesine çıkarmaya çalışan, görev ve sorumluluk bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Sabahçı Devre
klima
Ulaşım
Okulumuz Binevler camisi bitişiğinde, İskenderun şehir stadyumu civarındadır. Şehiriçi dolmuşu olarak 49 Sahil Evler dolmuşu okulumuzun hemen köşesinden geçmektedir. çarşı merkezine yürüme mesafesi yaklaşık 10 -15 dakikadır.
Şehir Merkezi
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne uzaklığı 1,6 km dir.